torsdag 2 juli 2009

Pinsamt Expressen!

Expressen publicerar idag 2 artiklar om Henrik Alexandersson som kommer att agera hjälpreda till Christian Engström i EU-parlamentet.
Uppenbarligen har HAX varit bl.a. porrfilmsfotograf i ett tidigare liv. Han har dessutom haft andra saker för sig också. Expressen började med rubriken "Filmade porr - får toppjobb". I denna artikel får vi veta att HAX filmade porr i sin ungdom(?). Han avslöjade också Carl Serung som ett svin och kvinnoförnedrare vilket ledde till att Serung fick fly landet. Expressen har dock vissa problem med att någon har ett förflutet eller så är man aktivt ute för att sänka Piratpartiet. Det är pinsamt i sig. Ännu mer pinsamma är Mona Sahlin (s) och Lars Ohly (v) som "går till angrepp" mot (PP):

"- Jag skulle inte välja en sådan medarbetare. Det tycker jag inte att Piratpartiet borde göra heller, säger hon." Mona alltså.

Lars Ohly drämmer till med :

"Det är pinsamt för Piratpartiet. Det är en unken kvinnosyn som visades i Carl Serungs verksamheter
"

Dags för en liten pekpinne till herr Ohly: Varför i helvete tror du att han avslöjade Serungs lagöverträdelser!? Han tyckte inte att det var OK!

En pekpinne till Mona också: Nej, jag inser att du inte skulle välja en sådan medarbetare. Den som anställer Thomas Östros och ser honom som framtiden har ingen verklighetsförankring.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar